Nieuws

 

Konings Preuvenement 27 April as opnieuw overweldigend succes?

 

Het eerste Koningspreuvenement op koningsdag 27 april, gehouden in de NH-Kerk tegenover het oude gemeentehuis, was een groot succes! Al snel liep de kerk behoorlijk vol en zo rond 5 uur kon er eigenlijk niemand meer bij. De deelnemende ondernemers hadden over belangstelling niet te klagen en konden de drukte ook maar net aan.

Het Koningspreuvement krijgt op koningsdag een vervolg, dus hopelijk tot ziens op 27 april 2018. U bent van harte welkom!

 


Music & Memory actie van start

Alle Lionsclubs in nederland zijn inmiddels aangeschreven met het verzoek om mee te werken aan de landelijke Lions Actie om gebruikte iPods in te zamelen ten behoeven van de Stichting Music & Memory.

In samenwerking met zorginstellingen zorgt deze stichting ervoor dat patiënten die lijden onder Alzheimer en andere vormen van dementie gebruik kunnen maken van therapie met muziek.

Op de pagina Music & memory staat een aangrijpende video die het effect op patienten in beeld brengt.

 

We hopen uiteraard dat veel clubs uit het land mee zullen werken om deze actie tot een succes te kunnen maken!

 

 


DE punten voor de voedselbank! 

Lions Anna Paulowna e.o. heeft op twee locaties in Anna Paulowna en Breezand Douwe Egberts koffiepunten ingezameld voor de voedselbank. Dit heeft bij elkaar 324.000 punten opgeleverd ter waarde van ca. €1620. Helemaal top dus. Bij Kasalon Reus werden 159.000 punten ingezameld en bij Expert Breezand 165.000 punten. Deze punten worden ingeleverd voor pakken koffie die onze lokale voedselbank kan uitdelen. Dat betekent dat er ca. 300 pakken koffie uitgedeeld kunnen worden. Wij zeggen een geweldig succes. Dank aan eenieder die punten ingeleverd heeft. Eind 2016 gaan we weer van start met het inzamelen van koffiepunten.

Zie voor meer informatie ook: www.lionshelpen.nl/  


 

Alle rechten voorbehouden Lions Club Anna Paulowna 2012 | Design/Development Zeeman Reclame Groep