Programma en aanmeldprocedure

Programma

10:00 Ontvangst met koffie/thee en aanmelden wedstrijd
11:30 Shotgunstart 18 holes wedstrijd 
12:15  Lopifit toer 
14:15  Golfclinic van 2 uur 
14:30  Lopifit toer 
16:00  Einde wedstrijd, ontvangst met aperitief 
17:00  Veiling 
18:00  Prijsuitreiking en aansluitend buffet 

 

Wedstrijd

< handicap 18: strokeplay

> handicap 18: stableford, maximaal handicap 36

Clinic

De pro’s van Golfschool Dirkshorn verzorgen een uitdagende clinic van 2 uur, om kennis te maken met de golfsport. Een van de deelnemers is Boer Tom, bekend van Boer zoekt vrouw.
De deelname is € 75,- p.p. 

Lopifit tour

Een ludieke beleving, ontdek gedurende anderhalf uur de omgeving van Dirkshorn per Lopifit, een elektrisch aangedreven loopfiets.
Deelname is € 75,- p.p.

Lopifit

Tarieven deelname

18-holes wedstrijd 125,-*  
Deelname in flight met BN-er 250,-*  
Flight van 4 spelers 500,-*  
Flight van 3 spelers + 1 BN-er 750,-*  
Clinic 75,-*  
Lopifit tour 75,-*  
Vriend ALS, incl. buffet 50,-  

* Inclusief: koffie/thee met lekkernij, goodiebag, broodjes en baancatering voor wedstrijdspelers, snack bij de borrel en buffet. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Aanmelden voor de wedstrijd of een van de andere activiteiten kan door een mail te sturen naar: alsgolfeventdirkshorn@gmail.com, met vermelding van naam, mailadres en handicap of een alternatief onderdeel waaraan u wilt deelnemen. 

Het inschrijfgeld dient u over te maken op rekeningnummer NL76 RABO 0312 9529 88 t.n.v. Lions Anna Paulowna, met vermelding van uw naam en het onderdeel waaraan u mee wilt doen.

 

Op verzoek ontvangt u een factuur.

Veiling en "stille veiling"

Tijdens de veiling worden ludieke en interessante kavels geveild. Om tijd te besparen, maar wel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, wordt ook een zgn. stille veiling georganiseerd. De kavels hiervoor worden op een goed zichtbare plek getoond met daarbij een lijst waarop uw bod ingevuld wordt. U kunt zelf de biedingen in de gaten houden en tijdig wordt door de organisatie aangegeven hoe laat de stille veiling sluit. De hoogste bieder van dat moment heeft het item “gewonnen”. Inbreng van kavels is van harte welkom en aanmelden kan bij de organisatie door een mail te sturen naar: alsgolfeventdirkshorn@gmail.com

Meer informatie 

Alle rechten voorbehouden Lions Club Anna Paulowna 2012 | Design/Development Zeeman Reclame Groep