Sponsormogelijkheden

Vriend van Lions ALS Golfevent Dirkshorn

Word éénmalig vriend van het ALS-event. Met een bijdrage van minimaal € 50,- kunt u tevens deelnemen aan het buffet. Maak uw bijdrage over op rekeningnummer NL76 RABO 0312 9529 88 t.n.v. Lions Anna Paulowna, o.v.v. uw naam en e-mailadres en of u wel of niet deelneemt aan het buffet.

Holesponsoring

Geef uw bedrijf extra aandacht tijdens het ALS golfevent en plaats een bord of banier bij een van de holes. Sponsoring per hole bedraagt € 250,- incl. deelname buffet voor 1 persoon.

Extra fondswervende uitdaging: sponsoring deelnemers

Het is mogelijk om uw favoriete deelnemer extra te sponsoren. Als deelnemer kunt u meedoen met de fondsenwervende uitdaging, die te vinden is op de website van de Stichting ALS: www.alsacties.nl en scrol naar het Lions ALS Golfevent Dirkshorn. U ziet welke deelnemers er meedoen en sponsort de deelnemer(s) van uw keuze. Uw donatie komt direct terecht bij de Stichting ALS. 

BN-ers

Met groot enthousiasme hebben een aantal BN-ers inmiddels hun deelname bevestigd voor het ALS Golfevent Dirkshorn. Als u bij inschrijving aangeeft met een BN-er te willen spelen, loopt u op 8 september misschien in de fl ight met Olga Commandeur, Henk Timmer of Marianne Timmer.

 

Sponsoren van het Lions ALS Golfevent:

YB meetings Kokkeltoren Rabobank Gomes
Fred's verhuur Golfbaan Dirkshorn Drukkerij Proja Verheul

 Meer informatie 

Alle rechten voorbehouden Lions Club Anna Paulowna 2012 | Design/Development Zeeman Reclame Groep